Sigge

2012-01-26

Sigge, 6 veckor “gammal”, är en riktig liten sötnos! “Gullegullegulle”, sa jag med min allra ljusaste nu-pratar-jag-med-en-bebis-röst och jag är alldeles tvärsäker på att Sigge log mot mig.

Jag blir varm i magen när jag får chansen att gosa med bebisar, mina egna tre älsklingar har ju blivit så himla stora vid det här laget. Och dessutom har två av dem vuxit om mig, så det är inte superenkelt heller att ta dem i famn. Det blir snarare tvärtom, “lilla mamma” liksom och så en flyktig kram.

2 kommentarer på “Sigge

 1. Patricia Radler Smith skrev:

  Vilken underbar liten kille. O vad han tittar in i kameran!

 2. Anna skrev:

  Gud så fina bilder!! Du är verkligen duktig på att få till ljuset!
  Vi vill gärna att du skickar bilderna!
  Kram Anna
  Ps jag kommer förbi ditt kontor i nästa vecka och kollar hur du har det och lämnar tillbaka boken. Ds


Lämna en kommentar

Din Epostadress kommer vara synlig för andra än administratören
Fält märkta med * är obligatoriska

*