Bildbyråfotografering – let’s bake

Släpp lös en treåring i köket med lite chokladsmet och du får bilder som dessa! När Rut bakade muffins passade jag på att fota lite bilder till bildbyrån, det blev en mycket lyckad fotografering som ni ser.

blog_rut2


Corporate porträtt – företagsfotografering

Lena Ramberg och Maria Meizar är två entreprenörer som tillsammans har startat företaget Epistle Exquisite Gifts. De har specialiserat sig på exklusiva doftljus från den franska parfymstaden Grasse och erbjuder företag en “signature scent”.

Här är porträtten som används som pressbilder på Epistles hemsida. Bilderna togs i min studio i Hammarby Sjöstad, där kan vi arbeta både med studioljus som i detta fall och även med dagsljus.

vdmfoto_Epistle 2016

 


Singer-songwriter porträtt

Nu är Peter Nordberg på gång med ny musik igen och jag blev väldigt glad när Peter hörde av sig för att be mig ta bilderna även till detta album. På Pledge Music kan du få mer info om albumet och förbeställa ett signerat ex.

160229_vdmfoto_peternordberg 2016


Familjeporträtt

Det där med att bli tre istället för två är så fantastiskt. Ett nytt litet liv som är resultatet av två människors kärlek är för mig något sagolikt vackert. Så skört, så ljuvligt. Att få förmånen att vara den som dokumenterar en ny liten familj – det är stort.

vdmfoto_2015


Kaia Huuse, norsk singer-songwriter – pressbilder

Det var svårt att inte drunkna i Kaias rådjursögon under vår fotografering av pressbilder till hennes nya cd. Lyssna gärna på Kaias senaste singel Hjemløs här.Kaiahuuse_kaiahuuse2015_2