Äntligen är min nya hemsida klar!

2012-06-12

Efter många, många, måååååånga timmars pysslande kan jag nu stolt presentera min nya hemsida med integrerad blogg. Den har verkligen fått tid att växa fram i lugn och ro och till min hjälp har jag haft den ofantligt skickliga grafiska designern Sara Alinder och två synnerligen tillmötesgående och kompetenta webbutvecklare på Lundgren+Lindqvist, Carl-Johan och Anton. Tack snälla ni!

Nu hälsar jag dig, käre besökare, välkommen att titta runt på hemsidan och bloggen. Du får gärna lämna en kommentar här nedan om du vill och tycker du att fler borde få se den här sidan så dela med dina FB-vänner, vet ja!

Varma hälsningar från Lieselotte

Lämna en kommentar

Din Epostadress kommer vara synlig för andra än administratören
Fält märkta med * är obligatoriska

*